Saeco Syntia


  Experienta gustului proaspat al unui espresso este data de trei componente esentiale īn prepararea lui: boabe proaspete pentru o aroma desavārsita, apa proaspata pentru un gust pur si lapte proaspat pentru o placere cremoasa.

  Boabele īntregi sunt proaspat macinate pentru fiecare ceasca gratie rāsnitei ceramice, care asigura, īn mod constant, rāsnirea adecvata pentru orice tip de boabe de cafea. Fata de o rāsnita metalica, nu exista riscul de a supraīncalzi cafeaua, astfel pastreaza aroma intacta, fara sa transfere gustul metalic boabelor de cafea. Īn plus, au durata lunga de viata si ofera o experienta a gustului italian desavārsit.

  Īnainte de preparare, cafeaua rāsnita este preumezita, ceea ce ajuta la trecerea apei īn mod omogen prin cafeaua macinata, extragānd īn mod optim aroma. Sistemul de purificare a apei BRITA® INTENZA actioneaza in functie de calitatea apei din zona dumneavoastra si o filtreaza in mod optim, pentru savoarea completa a cafelei.

  Functia integrata, automata de preparare a laptelui pentru cappuccino sau latte macchiato si vaporizatorul permit prepararea diverselor bauturi exact asa cum va doriti. Ciclurile de curatare automata pentru circuitele de cafea si lapte si pentru compartimentele direct accesibile pregatesc espressorul pentru o noua utilizare.

  Gratie Sistemului SBS Saeco, printr-un simplu reglaj va puteti prepara orice fel de cafea, alegānd consistenta spumei dorite, usoara sau catifelata.

  Saeco Xsmall

Saeco Xelsis Saeco Xsmall

   


ideas with passion