Saeco Xsmall


  Experienta gustului proaspat al unui espresso este data de trei componente esentiale īn prepararea lui: boabe proaspete pentru o aroma desavārsita, apa proaspata pentru un gust pur si lapte proaspat pentru o placere cremoasa.

  Boabele īntregi sunt proaspat macinate pentru fiecare ceasca gratie rāsnitei ceramice, care asigura, īn mod constant, rāsnirea adecvata pentru orice tip de boabe de cafea. Fata de o rāsnita metalica, nu exista riscul de a supraīncalzi cafeaua, astfel pastreaza aroma intacta, fara sa transfere gustul metalic boabelor de cafea. Īn plus, au durata lunga de viata si ofera o experienta a gustului italian desavārsit.

  Īnainte de preparare, cafeaua rāsnita este preumezita, ceea ce ajuta la trecerea apei īn mod omogen prin cafeaua macinata, extragānd īn mod optim aroma. Sistemul de purificare a apei  BRITA® INTENZA actioneaza in functie de calitatea apei din zona dumneavoastra si o filtreaza in mod optim, pentru savoarea completa a cafelei.

  Vaporizatorul permit prepararea diverselor bauturi exact asa cum va doriti. Ciclurile de curatare automata pentru circuitele de cafea si lapte si pentru compartimentele direct accesibile pregatesc espressorul pentru o noua utilizare.

  Gratie Sistemului SBS Saeco, printr-un simplu reglaj va puteti prepara orice fel de cafea, alegānd consistenta spumei dorite, usoara sau catifelata.

  Saeco Xsmall Saeco Xsmall Saeco Xsmall

   


ideas with passion